Speciale vijgen

In deze rubriek vindt u alle speciale vijgen variëteiten en een vijgen uit de Italiaanse collectie. Deze vijgen kunnen zowel Unifère als Bifère zijn. Alle planteigenschappen staan in de omschrijving. Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden en verzendkosten.

Exclusief v.a.

Variegata Vijgen

€ 40,00
Exclusief v.a.

Variegata Vijgen

€ 40,00

Wie kent hem niet, Vijg Panaché, ook wel tijgervijg, Striped Bourjasotte, Variegato of Jaspée Limone. Een Unifère late vijg die door ons korte seizoen slecht rijp wordt. Maar weten jullie dat er wel 9 verschillende soorten variegata vijgen zijn? En misschien nog wel meer. En dan is er ook nog de peperdure Joly Tiger. Al op de kwekerij, maar de plantjes zijn nog te jong om te stekken, laat staan te leveren. Misschien volgend jaar.

WEEK 35

Italiaanse Vijgen

€ 35,00
WEEK 35

Italiaanse Vijgen

€ 35,00

Hieronder staan een aantal zeer bijzondere Italiaanse Vijgen

De nummers achter de namen geven weer of het een Unifère (1) of Bifère  (2) vijgensoort is.

M staat voor rijp in het Middenseizoen, L voor het Late Seizoen en V voor het vroege seizoen. Neem dat begrip wat ruim, omdat de Italiaanse seizoenen anders verlopen dan de Nederlandse. Misschien een marge van een paar weken aanhouden. En kom je er dan nog niet uit, stuur dan een berichtje.

Op=Op

Vijgen Weesjes

€ 30,00 € 25,00
Op=Op

Vijgen Weesjes

€ 30,00 € 25,00

In deze rubriek plaats ik de vijgen waarvan een enkeling is over gebleven. Er staan zeker hele mooie variëteiten tussen voor hele mooie prijzen. Alle planten ontwikkelen zich goed. Maar, op=op Ze staan inmiddels in 5L potten en zijn +/- 100 cm. hoog.